Sziget Étterem, Tarján
Ajánlat Sziget Étterem Panzió Pizza-Sziget Szolgáltatások Programok Galéria Vendégkönyv Kapcsolat
Menü
Előételek
Könnyű ételek
Levesek
Tészták
Szárnyasok
Sertéshús ételek
Borjú és
marhahús ételek
Saláták
Gyermekeknek
Desszertek, utóételek
Pizzák
Itallap

Vendégkönyv

Hammer Erika 2009-05-01 16:45:36
Magyarország legjobb étterme. Sok helyen megfordultunk már,de a Szigetbe mindig betérünk. Vagyis már nem, mert Dániában élünk. Itt is sok helyen voltunk, de a Sziget a No 1. Csak így tovább. Hiányoztok :) Gyertek ide, és nyissatok itt egyet. Itt Koppenhágában nincs magyar étterem. Nagyon jövedelmezo lenne.
Üdv. Erika és a család

Kovácsné Szabó Zsuzsanna 2009-02-26 13:25:54
Kislányunk első szülinapjára a Sziget panzióból rendeltünk tortát. Tiramisu torta volt. Az ünneplő társaság valamennyi tagjának, de különösen az ünnepeltnek nagyon ízlett. Köszönjük a finomságot, amellyel megkoronázták ezt a szép napot!

Altman Róbert 2008-12-30 00:20:47
Párommal évek óta visszatérő vendégei vagyunk az étteremnek. Ez alighanem már önmagában sokat elárul. Nagyon szeretjük ezt a helyet, kifogástalan a felszolgálás, nagyon jó fejek a pincérek, az ételek szenzációsak, az árak barátságosak, csupa, csupa pozitívum! Sok éttermet megjártunk már, de a Sziget messze a legjobb. Az eljegyzésünket itt tartottuk, az esküvőt is itt szeretnénk.

Görgényi János 2008-06-09 13:13
2008.06.07.-én jártam a feleségemmel a Szigetben.Nagyon jó volt az étel,és jó sokat adtak!Árban is nagyon jó!Mi már sok helyen jártunk az országban túrázások alkalmával,de bátran mondhatom,hogy ilyen étterem nagyon kevés van!Talán nincs is!A legjobban a pénzkezelési diszkréció tetszett! Ha arra járunk,biztosan betérünk egy jó ebédre!Gratulálok a vezetésnek,és remélem mindig ilyen jó hely marad!

Berzsényi Péter 2008-02-08 09:41
A Torkos Csütörtök kapcsán kerültünk a Szigetbe, ahol korábban soha nem voltunk. Nem keveset utaztunk, hogy ott legyünk, de megérte és nem csalódtunk. Van összehasonlítási alapom, fővárosi és egyéb városi éttermekkel és elmondhatom, hogy a Sziget Panzió igen előkelő helyre került a skálámon. Az étel remek volt, friss, az árak igen kedvezőek. A kiszolgálás csúcs minőségű. A WIFI-t csak zárójelben jegyzem meg... Csak így tovább!

Boda Sándor 2008-02-02 22:50
Köszönet a vendéglátásért! Báli tombola nyereményeként jutottunk hozzá párommal egy vacsora meghíváshoz. Minden várakozásunkat felülmúlta a hely! Az ételek nagyon ízletesek és bőségesek voltak, a kiszolgálás udvarias és gyors. Az előétel tényleg különlegesen finom! Az épület otthonosan van berendezve és ragyog a tisztaságtól. Nagyon jól éreztük magunkat! Fizetővendégként is vissza fogunk jönni! Üdvözlettel: Csilla, Sanyi (Gyermely)

Friedrich Gyula 2007-11-18 18:07
Üdvözlet a vendéglátóknak,szombati esténket a legjobb helyen kezdtük.Finom és bőséges vacsorát kaptunk,valamint különösen jó kávét ittunk finom meleg tejjel :) .A kiszolgálás TÜNDÉRI volt. Köszönet nektek. Gyugyu,Norbi,Szabi (Környe)

dr.Kovácsné Motuz Ilona ilulilu@vipmail.hu 2007.07.03 18:38
Ma délben ebédeltünk az étteremben,és megmondom őszintén sokan tanulhatnának az ott dolgozóktól!A kiszolgálás szuper volt,az étel finom! És külön köszönet Krisztiánnak,amiért olyan finom előételt hozott,kedves és aranyos volt mindenki!Fogom ajánlani minden barátomnak!Ja és nagyon szép és tiszta volt minden!Egyszóval,örörm volt bemenni! További szép napot mindenkinek,sziasztok! Az Icus voltam Tatabányáról!

Anett+Gábor+pocaklakó 2007.05.28 19:59
Egy éjszakát töltöttünk a panzióban, és nagyon jól éreztük magunkat. Tágas szobát kaptunk, ami a meleg idő ellenére is hűs volt, az étteremben rendelt ételek pedig mindig nagyon ízletesek és bőségesek voltak. Az előétel receptjét nem adnák meg?

Edwin and Angela Stockley 2007.05.24 20:26
Greetings from England. Thankyou so much for helping to make our short stay in your beautiful country so pleasant. Many thanks also to all your staff, especially your chef, the food was superb! We have recommended your hotel to all our family and friends and we look forward to seeing you again........maybe in 2009 for the World Triathlon Championships in Budapest? Kind Regards

F.Gyula 2006.11.18 16:43
Legutóbbi szombati hétvégénken sikerült megvalósitanunk a már régen tervezett Tarjáni körutunkat.Betértünk tehát a Sziget Vendéglöbe is,reméltemhogylegalább akkora élmény lesz mint minden évben a Környei Sörfesztiválon.Nem is csalódtam...Környén rengeteg felejthetetlen élményben volt részünk nekünk vendégeknek.És biztos vagyok benne hogy mély nyomot hagytunk mi is a Fiatal személyzetben,mondjuk engem biztos hogy nem felejtenek el.Tehát nagyszerü a kiszolgálás és a vendégszeretet. A környeiek nevében köszönöm minden évben a 3 napot

Budafoki Fúvósegylet 2006. 10. 22. 22:00
Egy baráti társaság nevében írok, mindannyian le voltunk nyűgözve a vendégszeretetüktől, a korrektségüktől, a szállástól és az isteni ételeiktől. Én személy szerint korábban egy ideig dolgoztam a Hiltonban, és bátran mondhatom, hogy ennél kellemesebb és nagyszerű vendéglátásban ott sem részesülhet a vendég! A maga kategóriájában ez a ház osztályon felüli! Szívből gratulálok, és sok sikert kívánok a továbbiakban!
Üdvözlettel: Zsófi

Helga 2006. 10. 01. 08:55
Első alkalommal kicsit csalódott voltam miután távoztunk, mert nemegészen azt kaptam amit vártam, de éreztem, hogy ide még vissza kell jönnöm, és meg kell mondjam az biztos csak egy véletlen félreértés volt, mert azóta nem tudtak hibázni.

Dr.Kozár László 2006. 09. 22. 14:24
Kedves Sziget Panzió! Egy barátom ajánlotta önöket, mint egy kirándulás alkalmával mindenképp útbaejtendő éttermet, és mondanom sem kell, hogy nem csalódtam, és azóta már 2 alkalommal is ellátogattunk önökhöz a családommal.
További sok sikert kívánunk!

Gyöngyi 2006. 09. 08. 11:10
Tisztelt vezetőség és személyzet! Ezúton szeretném megköszönni önöknek azt a rengeteg finomságot, amivel ott tartózkodásom alatt szolgáltak.
Egy elégedett vendég.

Janet (Holland) 2006. 08. 12. 22:33
Csak egy kicsi Magyarul beszélek. de probalom. Nagyon kellemes hely, a Sziget Étterem. Tegnapelöt mi (férje és én) aludtunk ott. Jó és hangulátos hotel és finom enni. Viszontlátásra.
Pizza -Sziget
bacardi
coca-cola
rauch
Zlaty Bazant

Facebook
Sziget Panzió Vendéglő · HU-2831 Tarján, Kossuth tér 22. tel.: +36/34/372-910 Fax: +36/34/372-911 e-mail: info@sziget-panzio.hu